Марин Павичич - най-добрият механик на DAF в Европа

НачалоНовини → Марин Павичич - най-добрият механик на DAF в Европа
Марин Павичич - най-добрият механик на DAF в Европа

Марин Павичич спечели наградата на DAF за най-добър механик в Европа за годината (DAF European Technician of the Year 2018).

33-годишният Павичич работи в дилърството Валтер Айхвалдер в Клагенфурт, Австрия. На европейския финал, който се състоя в базата на DAF Trucks в Айндховен, Холандия, бяха допуснати 18 финалисти от различни европейски държави. Те трябваше да се справят с различни теоретични и практически предизвикателства свързани с обичайната им всекидневна работа в сервиза – сложни дилеми и неизправности в системите и двигателя на превозните средства. Най-добри и бързи умения демонстрира Марин Павичич и лично бе награден от директора продажби на DAF Trucks N.V. Йохан Дрент.

„DAF организира състезанието всяка година, като целта е да се подчертае важността на професиолано обучените кадри в сервизите на компанията. Съвременните и модерни камиони са високотехнологични превозни средства. Работата с тях изисква висок професионален ценз и умения, каквито всички финалисти показаха. Механиците в сервизите на DAF са важен елемент, когато става въпрос за удовлетвореност на клиентите. Те са тези, които осигуряват отлично качество на нашите сервизни услуги до най-малката подробност“, каза Дрент.

Марин Павичич работи от 15 години в дилърството на Валтер Айхвалдер в Клагенфурт. Той е започнал по стажантска програма и с течение на времето прогресира до настоящата си длъжност – ръководител на сервиза. Той бе изненадан от резултата. „Усещането е неописуемо. Задачите и практическите изпитания бяха много сложни, така че бях доста напрегнат. Горд съм, че спечелих наградата!“, каза Павчич при получаването на наградата за най-добър механик на DAF в Европа за 2018 година.

Нашата група Новини Продукти Услуги Сервизна мрежа Актуално Контакти Общи условия