Програмата TRP

НачалоУслуги → Програмата TRP
Програмата TRP

TRP – качество, на което можете да разчитате!

„Части за камиони и ремаркета” (TRP) е програма, разработена от Paccar Parts успоредно с програмата на DAF за оригинални резервни части, която да ви предоставя решение за доставка на резервни части от едно място.

 Програмата TRP включва части за всички марки камиони, ремаркета, падащи бордове и корпуси, както и консумативи и инструменти за сервиз Независимо от това дали поддръжката на вашето превозно средство се извършва от вас или от вашия дилър на DAF, с програмата TRP можете да спестите време и пари. И същевременно да увеличите мобилността на вашата оперативна дейност.

Програмата TRP предлага:

 • Широка гама от части за Всички марки камиони и ремаркета, както и консумативи – цялостно решение за части.
 • Налични резервни части в цялата мрежа от Международни Дилъри, доставка на същия или следващия ден.
 • Качествени части на достъпни цени, които отговарят на изискванията за максимално време на безотказна работа на превозното средство.
 • Квалифициран, напълно обучен персонал, който да идентифицира правилната част още от първия път.
 • Добре документиран каталог за части
 • Широка гама от части, консумативи и аксесоари
 • Конкурентни и достъпни цени
 • Пълна гаранция от DAF
 • Качествени части по стандарт
 • Услуга за доставка до клиента.

В тази програма TRP ще намерите всичко необходимо за вашето ремарке, корпус, както и консумативи и инструменти за сервизи.

След като намерите частта просто се обадете на или посетете вашия местен Дилър на DAF, за да я поръчате. Те разполагат с широка гама от части в склада, а частите, които не са в наличност, в повечето случаи се доставят на следващия ден чрез услуга за експресна доставка от PACCAR Parts. Вашият Дилър на DAF знае по-добре от всеки друг, че времето е критично във вашия бизнес.

Предимства на TRP:

 • Можете да очаквате отлично качество, обслужване и атрактивни цени за всички части.
 • Пълна международна гаранция от DAF за всички части – няма защо да се притеснявате!
 • Всичко под един покрив: търсене, което не отнема време всичко за камиони, ремаркета и сервизи при вашия дилър на DAF.
 • Предлага се от всеки дилър на DAF в Европа.

Вашият транспортен партньор

TRP е един от многото начини, по които PACCAR Parts подкрепя вашата транспортна фирма. Вашият Дилър на DAF е вашият партньор в транспортирането. Под един покрив ще намерите специалисти, които могат да ви помогнат с избора на най-добрия камион, уреждането на финансиране, насрочването на ремонт според вашите планове, персонализирането на поддръжката според вашите изисквания и получаването на части и принадлежности – лесно и бързо. Всичко, което ви е нужно да продължавате да извършвате превози и да печелите пари. 

Качество на TRP

Само най-добрите части ще свършат работа за вашия камион или ремарке. Ниско качествените части се износват по-бързо и предоставят по-слаби експлоатационни свойства, което може да увеличи непроизводителното време. Продуктите от програмата TRP спомагат за елиминирането на този проблем. Те са разширение на съществуващата гама от Оригинални резервни части DAF. Доставки на TRP от окачвания и оси/мостове за ремаркета до товарни рампи и консумативи за сервиз. С TRP се доставят само най-добрите продукти, които отговарят на строгите ни стандарти за качество, и естествено ние поддържаме всички продавани от нас продукти съгласно националните гаранционни условия на DAF.

Поръчване на продукти от програмата TRP

Можете да намерите всичко, което ви е необходимо, в големия каталог за TRP. Само с едно телефонно обаждане или посещение на вашия дилър на DAF се сдобивате с всички необходими части. Отделете момент да пресметнете колко време и пари ще спестите! Тъй като вашият дилър на DAF е професионално обучен, от него можете да получите не само части, а и извършване на ремонт и поддръжка.

Нашата група Новини Продукти Услуги Сервизна мрежа Актуално Контакти Общи условия