Идеалната база за всяка надстройка

Pure excellence is carried through in the new well thought out chassis. Manufactured from high-quality steel, it’s strong, stable and light. What’s more, it has space-saving features that will delight body builders.

Здрав, с леко и отлично управление

Чисто превъзходство се постига с добре обмисленото шаси на DAF XF. Произведено от висококачествена стомана, то е здраво и леко. Във влекачите и в някои бордови автомобили здравата и лека задна ос е монтирана в комбинация със Stabilink система.
• Ниското собствено тегло допринася за икономията на гориво и за по-големи полезен товар и транспортна ефективност.
• Окачването Stabilink на задната ос осигурява оптимална напречна стабилност, по-големи полезни товари и великолепно управление.

Максимална гъвкавост

DAF XF предлага ненадмината ефективност, когато става въпрос за конфигурации на шасито. Компонентите могат да бъдат разположени по такъв начин, че да удовлетворяват. Вашите специфични изисквания за максимална ефективност. Освен това, има достатъчно място за монтиране на помпени системи, кранови опори и големи горивни резервоари.
• Интелигентното разположение на шасито дава възможност за поставяне на горивни резервоари с обеми до 1500 л. на влекачи.
• Разнообразието от позиции за разполагане на компоненти е почти безкрайно за водеща в индустрията гъвкавост.

Удобство за производителите на надстройки

DAF XF предлага обширна програма модули за закрепване на контейнери (BAM), която предлага изключително удобство за производителите на надстройки. Има специални модули за правоъгълни контейнери и за монтаж на кранове. В здравите конструкции на DAF XF има отвори разположени в стандартна форма в задния край за лесно монтиране на напречни греди и подемни устройства отзад.
• Обширната програма за закрепване на контейнери съкращава времето за изграждане.
• Изцяло плоското шаси и монтираните в него компоненти допринасят за значително облекчение на производителите на надстройки.

Свръхкомпактен блок на системата отработени газове (EAS)

За новия XF DAF разработи напълно нова и свръхкомпактна Система за допълнителна обработка на вредните емисии. Тя осигурява повече свободно място на шасито. За специални приложения инсталацията за DeNOx и дизеловият филтър за твърди частици вече не трябва да бъдат разделени. Това също допринася за по-високата ефективност.
• Свръхкомпактният блок EAS означава повече свободно пространство върху шасито.
• Неговото по-малко с 50 килограма тегло е пряка предпоставка за допълнителен полезен товар.

Още за DAF XF

София:

Горни Богров
бул. Ботевградско шосе 420

Работно време

Понеделник – Петък: 08.00 – 18.00

Събота: 8.30 – 13.30
Неделя: Почивен ден

Телефон:

+35928138114

+35928138115

e-mailsales.bulgaria@thgroup.eu

Източна България +359884006399
Югозападна България +359888155220
София, Северозападна България +359888591909