Идеалната база за надграждане

Ниското собствено тегло и високата товароносимост поставят новия LF на първо място в своя клас, което означава чиста печалба за Вашия бизнес. Благодарение на своето модерно, здраво и леко шаси, новият LF не прави компромиси със своята здравина и адаптивност за монтаж на различни типове надстройки.

Напълно оптимизирано окачване

Новият LF предлага изключително комфортно изживяване при шофиране. Предното окачване е напълно оптимизирано, за да предлага идеалния баланс между устойчивост и стабилност. Предните оси (от 3,6 до 7,5 тона) са с висока товароносимост с цел предотвратяване на претоварване. Ненадминатата маневреност на новия LF се дължи на факта, че разполага с най-малкия радиус на завиване в своя сегмент.

Още по-голяма товароносимост

LF вече притежава най-голямата товароносимост в своя клас, благодарение на широка гама от дължини на шасито и колесни бази. При новия LF колесните бази достигат до 6,90 метра. Това дава възможност за конфигуриране на надстройки с полезна дължина над 9 м, което е уникално в този сегмент. По-големите осеви бази дават възможност за монтиране на резервоари до 1240 литра, това прави новия LF ненадминат в своя клас. Всички тези възможности позволяват на водача да зарежда гориво, там където цените са най-ниски.

Висококачествени оси

Въможността за избор на различни задни мостове и главни предавания правят новият LF подходящ за всяко приложение. Осите са разработени с цел висока производителност, дълъг експлоатационен живот и максимален комфорт за водача, от най-леките мостове SR 5.10 от 5 тона до 13-тонния заден мост SR1344, приложим при 19-тонния LF. Блокажът на диференциала се предлага като опция при почти всички варианти на оси за максимално сцепление и управление на автомобила, независимо от обстоятелствата.
.

Изключително удобство за производителите на надстройки

Новият LF включва иновации, които улесняват производителите на надстройки. Това са нови фабрични програми за модули за закрепване на контейнери (BAM),
които позволяват бързо и лесно монтиране на правоъгълни контейнери, подемни устройства отзад, самосвали, кранове и друго оборудване. В допълнение, повечето осеви бази и задни надвеси предлагат допълнителна гъвкавост. Това позволява конфигуриране на шасито при производство, за да е готово за надстройки от всякакъв вид..

Още за Новия LF

София:

Горни Богров
бул. Ботевградско шосе 420

Работно време

Понеделник – Петък: 08.00 – 18.00

Събота: 8.30 – 13.30
Неделя: Почивен ден

Телефон:

+35928138114

+35928138115

e-mailsales.bulgaria@thgroup.eu

Източна България +359884006399
Югозападна България +359888155220
София, Северозападна България +359888591909