Еталонът за комфорт

на водача

DAF CF създава отлични стандарти за комфорт на водача, с които са известни по целия свят високият клас камиони DAF. Той предлага най-просторния интериор на пазара, най-добрите и най-големите легла и напълно нов атрактивен външен вид. DAF CF: най-доброто, което може да получи един водач!

Новият CF Интериор

Водещ в класа си интериор

Новите топли пясъчни цветове на арматурното табло, седалките, завесите, матраците, на страничните и задните стени придават на интериора великолепен вид, в който всеки водач се чувства удобно и у дома. Новата „Ексклузивна линия“ е среща на лукса и комфорта. Отличава се с арматурно табло и панели на вратите в цвят коняк, както и със стилни алуминиеви вентилационни отвори, наподобяващи истински 6-звезден лукс.

Ново управление на температурата и климата

Напълно новата климатична система се отличава с комфорт и лекота при употреба. Тя разполага с нова функция за размразяване на стъклата, която се задейства с едно докосване, отопление и вентилация с таймер, които използват остатъчната топлина и управлявът автоматичната рециркулация на въздуха, когато автомобилат е паркиран и двигателят не работи. Това означава максимален комфорт за водача. Освен това, новата система за управление на температурата и климата е изключително ефективна и е с най-ниска експлоатационна себестойност.

Новият CF Интериор
Новият CF Интериор

Още повече информация за водача

Разширихме още повече информацията за водача, чрез което направихме по-лесно предприемането на ефективни действия. Красивото и изчистено арматурно табло има нови шрифтове и ново оформление за още по-добра четливост. Информационният панел за водача осигурява повече информация за увеличаване на комфорта и ефективността на водача. За допълнително подпомагане на работата на водача настройките са групирани още по-логично върху арматурното табло и програмата за подпомагане на работата на водача (DPA) включва още повече съвети за икономично шофиране.

Ново, най-добро в класа вътрешно осветление

Модернизирахме напълно вътрешното осветление с иновативно мултифункционално управление. Бутонът за управление е разположен централно в средата на арматурното табло, така че да се достига лесно. Водачът може да избира различни режими на осветление, в зависимост от условията на шофиране и почивка, като има и функция за затъмняване. За максимално удобство върху задната стена има двупозиционен превключвател.

Новият CF Интериор
Новият CF Интериор

Подлежащи на конфигуриране бутони

Благодарение на интелигентното електронно позициониране на отделните превключватели в кабината, сега разположението може да бъде адаптирано към личните предпочитания на водача. Това допринася за по-големия комфорт на водача и за максималната ефективност при управление.

Висок клас декоративни елементи

Арматурното табло се доставя стандартно с цвят на тъмен пясък и декоративни панели в черен пиано лак. Декоративните панели са в цвят Рустика (махагон) и Арджента(алуминий). Това е допълнение към стилния и модерен външен вид.

Новият CF Интериор

Още за DAF CF

София:

Горни Богров
бул. Ботевградско шосе 420

Работно време

Понеделник – Петък: 08.00 – 18.00

Събота: 8.30 – 13.30
Неделя: Почивен ден

Телефон:

+35928138114

+35928138115

e-mailsales.bulgaria@thgroup.eu

Източна България +359884006399
Югозападна България +359888155220
София, Северозападна България +359888591909