Когато размерите дават свобода,
се ражда нещо уникално

Европейската комисия въведе нови разпоредби за масите и размерите, с цел поставяне на  критерии по отношение на въглеродните емисии , безопасността на движението и комфорта на водачите. DAF е първият европейски производител на камиони, които въвежда напълно ново поколение камиони с изключително атрактивен и аеродинамичен дизайн, като използва допълнителната свобода, предлагана от новото законодателство. Водещите в класа ефективност, безопасност и комфорт на водача се обединяват в променящия представите DAF от ново поколение.

Открийте Новото Поколение DAF

Range New Generation DAF

Голям, По-голям, Най-голям

Новите XF, XG и XG+ са DAF камиони от  ново поколение, проектирани за  дълги разстояния, готови за бъдещето. Възползвайки се напълно от новите Европейски маси и размери, и трите варианта на кабината се отличават с красив и изключително аеродинамичен дизайн. Освен това предлагат огромно вътрешно пространство за ненадминат комфорт за водача.

DAF Виртуално шофиране

Насладете се на камионите DAF от ново поколение, направете виртуално тестово шофиране и открийте още много дейности!

Тествайте DAF от ново поколение в добавена реалност

Предлагаме Ви нов начин, чрез който да се запознаете с  камионите DAF от ново поколение. Разгледайте новото поколение DAF XG⁺ в интерактивното приложение с добавена реалност.

Свалете приложението сега!