Пакетът Ultimate+ включва DAF Connect. Тази онлайн система за управление на автопарка DAF Connect, Ви дава информация в реално време за ефективността на Вашите шофьори, превозни средства и логистични процеси.

И сега с възможностите на „Open Platform“ може да продължите да използвате настоящата си телематична система и да интегрирате безпроблемно данните на DAF Connect с Вашите системи.

Системата за наблюдение на състоянието на автомобила (VHM )дава възможност за наблюдение на всякакви предупреждения чрез DAF Connect.

Приложението DAF Connect позволява на водачите да сравняват тяхната ефективност по между си. Това дава възможност за точна преценка  на ситуацията, предприемане на правилните действия за повишаване на ефективността. В допълнение, дистанционното изтегляне на данните от тахографа дава на мениджърите на автопарка лесен достъп до данните на водачите, за да се гарантира спазването на закона.

Рентабилност чрез информация
в реално време

DAF Connect App

Светът става все по-малък. Свързаността ни позволява да работим по-бързо, лесно и ефективно. Възможностите са безкрайни. DAF Trucks вярва, че интелигентната свързаност е и ключът към
още по-ефективни логистични решения. Ето защо разработихме DAF Connect.

DAF Connect App

Представяме Ви приложението DAF Connect

 

Приложението DAF Connect е най-новото допълнение към платформата за управление на автопарка на DAF. Това приложение обучава водачите на ефективно шофиране, чрез достъп до мобилните им телефони, докато онлайн порталът дава възможност на мениджърите на автопарка и диспонентите в реално време да планират дългосрочното представяне на техните водачи, превозни средства и логистични процеси. Всичко може да се види на таблото, като дава на водача незабавни съвети за по-ефективно шофиране. Тъй като приложението е свързано с Еко картата с резултати им, те имат постоянен достъп до записите на представянето им. Приложението улеснява двупосочната комуникация между шофьори, диспоненти и собственици.

 

Свалете приложението ‘DAF Connect App’

App Store Logo
Google Play Logo

Наблюдение

DAF Connect Ви дава информация в реално време за ефективността на Вашите шофьори, превозни средства и логистични процеси. Всичко, от което се нуждаете, е компютър или лаптоп.

Действие

DAF Connect картографира текущото местоположение на Вашите превозни средства, като Ви дава представа за ефективността и маршрутите, по които се движите. Можете да видите всички часове на заминаване и пристигане с един поглед, което Ви помага да оптимизирате използването на превозни средства.

Планиране

Въз основа на информацията, предоставена от DAF Connect, поддръжката може да бъде максимално приспособена към Вашия специфичен автопарк и бизнес модел. Вашият DAF дилър Ви подкрепя активно, като планира и извършва поддръжка и ремонти в удобно за Вас време.

DAF Connect Инфографика

DAF Connect в детайли

DAF Connect е платформа, предназначена да увеличи времето в движение на автомобила, да намали оперативните разходи, да подобри логистичната ефективност, за да Ви направи максимално гъвкави. Порталът DAF Connect директно показва информацията, която е важна за Вашия бизнес, независимо от размера на Вашия автопарк.

Ако го изберете като опция, получавате 36 месеца достъп до портала DAF Connect, който има няколко модула, за да започнете веднага.

Табло
Табло

Системата за управление на автопарка събира информация в реално време и я представя онлайн на ясно и удобно за потребителите табло, което можете да персонализирате, като изберете модулите, които са важни за Вас.

Отчети за горивото
Отчети за горивото

Модулите “Доклад за водача” и “Отчет за превозното средство” Ви дават възможност непрекъснато да наблюдавате начина, по който шофьорът кара и разхода на гориво на Вашия камион. Можете да конфигурирате тези отчети, така че да отговарят на Вашите нужди.

Еко карта с резултати
Еко карта с резултати

Оценяването на ефективността на водачите вече е още по-лесно; Еко картата с резултати (ECO Score Card) Ви позволява да сравнявате поведението при шофиране в детайли и да наблюдавате целите.

Аларми
Аларми

Изпращат Ви отчети в реално време в случай на настъпило предварително определено събитие във връзка с водача или превозното средство; например отклонения по отношение на скоростта, маршрута, местоположението и разхода на гориво.

Отклонение в нивото на горивото
Отклонение в нивото на горивото

Целта е да поддържате контрол върху разхода на гориво и да увеличите максимално възвръщаемостта си на километър. Ако нивото в резервоара на отделен камион се отклонява от Вашата прогноза, било то положително или отрицателно, тогава DAF Connect Ви уведомява за това.

Състояние на превозното средство
Състояние на превозното средство

За да сте сигурни, че Вашият флот е винаги във възможно най-доброто състояние, получавате незабавни актуализации за потенциални отклонения.

Дистанционно изтегляне на данните от тахографа
Дистанционно изтегляне на данните от тахографа

Тази опция се добавя като приложение към таблото за управление DAF Connect. Приложението предлага бърз и изчерпателен достъп до пълната гама от тахоинформация, налична от свързаните превозни средства и техните водачи. Времето за шофиране и периодите на почивка се показват в реално време.

DAF Connect

Данните за вашия камион във Вашето собствено решение

 

Отворената платформа на DAF Connect е създадена, за да отговаря наистина на името си.
Вашият собствен флот предоставя съответните данни чрез централна база данни, така че можете безпроблемно да интегрирате DAF Connect в съществуващите си решения за управление на автопарка.

Данните са налични в стандарта rFMS; това е индустриален стандарт на ACEA, който улеснява споделянето на данни със съществуващи приложения във фиксиран формат. В резултат на това отворената платформа е подходяща и за смесен флот – добра новина, ако сте инвестирали в системи за управление на автопарка, но все пак искате да използвате данните на производителя. Това осигурява уникално ниво на гъвкавост и е това, което разбираме под DAF Транспортна ефективност: издърпваме всички спирки, за да ви помогнем да постигнете най-високата възвръщаемост на километър.

 

Заявете профил в DAF Connect портала >

Към DAF Ultimate пакет
Назад

Работно време

Понеделник – Петък: 08.00 – 18.00

Събота: 8.30 – 13.30

Неделя: Почивен ден

 

Горни Богров
бул. Ботевградско шосе 420

 

+359281381181

e-mail: daf.connect.bulgaria@th-group.eu