Готови за бъдещето

Все повече и повече европейски градове обявяват, че в бъдеще градските райони ще бъдат достъпни само за автомобили с нулеви емисии, което превръща изцяло електрическите товарни автомобили в много важно предложение на пазара. Изцяло електрическите решения също така предлагат на транспортния сектор възможност да изиграе важна роля в справянето с глобалното затопляне и подобряването на качеството на въздуха в градовете.

DAF предлага цялостно решение

DAF е водещ доставчик на товарни електромобили. Ние бяхме един от първите европейски производители на камиони, пуснали на пазара изцяло електрически камион. Но в DAF електрическата мобилност е нещо повече от намиране на подходящия камион за дадено приложение. Електрическата мобилност включва също така ефективни системи за зареждане, здрави електрически двигатели, електрически силоотводи и др. Всичко започва с обстойни консултации. Наш специалист по електромобили ще използва усъвършенствани програми за симулиране на маршрути, за да демонстрира използването на електрически камиони във вашата ежедневна дейност: вашите маршрути, планиране на пътуването и управлението на вашия автопарк.

Доказана технология

Важно е да се знае, че технологията, която стои зад електрическите системи за задвижване, е обстойно изпитана. DAF доставя изцяло електрически камиони от няколко години, като вече е изминат пробег от стотици хиляди километри в реални условия. Отличното качество и надеждност, с които марката DAF е известна, са характерни и за нашите електрически автомобили.

 

Зареждане в базата

Електрическите камиони са идеалното решение за доставки в централните градски зони. Нощем тези камиони се връщат в базата, където батериите им могат да бъдат презаредени напълно. Съвременните батерии осигуряват автономност, която обикновено е повече от достатъчна за един ден стандартна експлоатация. Електрическите камиони са идеални и за редовен превоз на стоки между фиксирани местоположения. Батериите могат да се зареждат, докато ремаркето или каросерията се товарят и разтоварват, което увеличава ефективността на транспортиране.

 

Намален въглероден отпечатък

Когато използват зелена енергия, електрическите камиони могат също да намалят въглеродния отпечатък на вашата транспортна дейност, както и да ви помогнат да постигнете своите цели за екологична устойчивост. Наред с това електрическите системи за задвижване са много тихи, което е идеално за вечерни или нощни доставки.

София:

Горни Богров
бул. Ботевградско шосе 420

Работно време

Понеделник – Петък: 08.00 – 18.00

Събота: 8.30 – 13.30
Неделя: Почивен ден

Телефон:

+35928138114

+35928138115

e-mailsales.bulgaria@thgroup.eu

Източна България +359884006399
Югозападна България +359888155220
София, София област +359882751630
София, Северозападна България
 +359888591909