Еталонът за комфорт на водача

Водачът, който се чувства удобно, е по-добър водач. Ето защо интериорът е толкова важна част от DAF LF. В момента, в който водачът влезе в кабината, той ще открие най-висок стандарт на комфорт, лесна употреба и безопасност.

Новият DAF LF Интериор

Перфектната работна среда

Арматурното табло е модерно и напълно оборудвано, проектирано за максимално удобство. Всички бутони за управление са разположени на една ръка разстояние и са логично подредени според функцията си. Изключително големият капацитет на отоплителната и вентилационна система позволява бързо достигане на оптималната температура. Идеално, когато водачът трябва да се качва в кабината и да слиза от нея многократно през деня.

Още повече информация за водача

Модерното арматурно табло има нови шрифтове и нов стил за още по-добра четливост. Информационният панел осигурява повече информация с цел увеличаване на комфорта и ефективността на водача. За подпомагане на неговата работа, настройките са групирани още по-логично върху арматурното табло и Програмата за подпомагане на работата на водача (DPA) включва още повече съвети за икономично шофиране.

Новият DAF LF Интериор
Новият DAF LF Интериор

Революционни системи за безопасност

DAF LF предлага като стандарт най-новите системи за безопасност и комфорт. Това включва напълно електронна спирачна система и адаптивно автоматично поддържане на скоростта* (ACC), което автоматично регулира скоростта на камиона, за да поддържа безопасно разстояние от автомобила отпред. Предупреждението за челен сблъсък и Усъвършенстваната система за аварийно спиране са интегрирани в системата ACC. Тези системи предупреждават водача, ако съществува опасност от сблъсък и автоматично намаляват скоростта на автомобила при аварийна ситуация. Системата за предупреждение при напускане на лентата за движение** предупреждава водача, ако товарният автомобил започне непреднамерено да се отклонява от лентата си.

Голямо пространство за съхранение

DAF LF предлага различни опции за съхранение: просторно заключващо се отделение на тунела на двигателя, странични джобове в панелите на вратите и две големи отделения над предното стъкло. Разширената дневна кабина (Day Cab) и спалната кабина (Sleeper Cab) се доставят стандартно с допълнителни заключващи се кутии за съхранение зад седалките, едната с капацитет от 16 литра и две с капацитет от 35 литра.

Новият DAF LF Интериор

Още за DAF LF

София:

Горни Богров
бул. Ботевградско шосе 420

Работно време

Понеделник – Петък: 08.00 – 18.00

Събота: 8.30 – 13.30
Неделя: Почивен ден

Телефон:

+35928138114

+35928138115

e-mailsales.bulgaria@thgroup.eu

Източна България +359884006399
Югозападна България +359888155220
София, София област +359882751630
София, Северозападна България
 +359888591909