Ненадминат комфорт за водача

От задвижването до окачването, от интериора на кабината до седалките и леглата, ние използвахме всяка възможност, за да предоставим на водачите ненадминат комфорт. Резултатът е най-плавното возене, предлагано на пазара, в комбинация с най-добрите условия за шофиране, почивка и сън. Новото поколение DAF започва нова ера в комфорта на водача.

Image-dashboard-view

Конфигурирайте според личните си предпочитания

12-инчовият цифров дисплей показва цялата информация, свързана с автомобила с един поглед. Водачът може лесно да избере модерен или класически дизайн, както и нивото на представената информация, като използва бутона за въртене на волана. Централният дисплей може да се конфигурира според личните предпочитания и вкус на водача, като дава възможност за персонализиране.

Опционалният допълнителен 10-инчов дисплей е разположен отдясно на волана и предлага огледално отразяване на телефона, инфоразвлекателна система, навигация и др. Инфотейнмънт системата DAF се предлага в три различни варианта: стандартен, луксозен и ексклузивен, които осигуряват цифрово радио, услуги за стрийминг, навигация, изгледи от камери, DAF Connect и др. Възможността за конфигуриране на информационно-развлекателната система DAF според личните предпочитания помага да се създаде перфектната среда за водача.

Изключителна управляемост

Двигателите PACCAR MX-11 и MX-13  предоставят превъзходна управляемост, благодарение на високия въртящ момент при ниски обороти. В допълнение, последната генерация на автоматизираната скоростна кутия TraXon, прави още по-лесно маневрирането.

 

По-плавен от всякога

За изключителния комфорт на водача съществена роля имат  удължената кабина и новата предна част на рамата, проектирана с висока устойчивост на усукване и ниско собствено тегло. За това допринасят и новоразработеното окачване на кабината с нов вид амортисьори, а също така и новата геометрия на окачването на задните оси.

 

Тих, много тих

За уникалния комфорт в Новото поколение камиони, значителен принос имат и извънредно ниските интериорни нива на шум, вибрации и други вредни влияния.

Winter road view from Sotkamo, Finland.

София:

Горни Богров
бул. Ботевградско шосе 420

Работно време

Понеделник – Петък: 09.00 – 17.30

Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

Телефон:

+35928138114

+35928138115

e-mailsales.bulgaria@thgroup.eu

Източна България +359884006399
Югозападна България +359888155220
София, София област +359882751630
София, Северозападна България
 +359888591909