Оптимизирани за върхово Off-road представяне

За да посрещнат оптимално най-специфичните изисквания на фирмите, работещи в строителството, DAF XDC и XFC за всякакви приложения се предлагат с еднична и двойна редукция в главините и са проектирани да изпълнят най-трудните задачи в най-тежките условия на работа. Здравите ни камиони предлагат голям ъгъл на атака и просвет и се отличават с уникални екстериорни решения, като здрава стоманена предна броня от три части, предна решетка и стоманена защитна плоча на радиатора. Автоматизираната скоростна кутия ZF TraXon се предлага със специални софтуерни настройки, които подпомагат отличното поведение на и извън пътя.

Бетон Миксер

Новато Поколение DAF XDC/XFC Бетоновоз комбинира леко шаси със здрава кабина, предвидена да осигурява максимален полезен товар при минимални разходи. И още, оптимизираната силова линия осигурява плавно поведение, дори и при най-тежки терени.
• Отлично сцепление на трудни терени
• Ниско собствено тегло за максимален полезен товар
• Здрава 3-компонентна стоманена броня
New Generation DAF XFC and XDC
New-Generation-DAF-XF-tipper

Самосвал

С изключително здравото шаси, бронята от три части и мощна силова линия, Новото Поколение DAF XDC/XFC е подходящо за самосвални надстройки, проектирани да изпълнят най-трудните задачи на всеки терен.

  • Изключително здрави
  • Отлични off-road възможности
  • Висок максимален полезен товар

Създаден за строителството

Проектирани специално за работа в строителството и off-road приложения, двата модела XDC и XFC се характеризират със здрава стоманена броня от три части, защита на радиатора, интегрирани фарове за мъгла и по-висок просвет. Освен това солдиния дизайн на предната част, допълнително подчертава издръжливостта на тези модели. Този практичен подход за опериране в тежки условия продължава и вътре в кабината, с високоустойчивито винилово покритие и здраво защитените кабелни снопове за превключвателите на надстройката, внушава усещането за премиум интериор, след приключване на работа с надстройката.

Гъвкавост от Ново Поколение

В допълнение към моделите XDC и XDC, DAF разшири своето портфолио в 2, 3 и 4-осеви конфигурации, утъпвайки пътя на моделите от Новото Поколение DAF камиони да навлязат във всички приложения на строителния сектор. Здравата стоманена предна броня, състояща се от три части е налична за всички други конфигурации, с опционални цветове на кабината, за да оптимизира всички модификации, опериращи във враждебна среда, характеризираща се с всякакви препятствия.

Мултилифт

Новото Поколение DAF XD/XF с мултилифт система се характеризира със здрава 3-компонентна броня и шаси. Мощната силова линия осигурява оптимална експлоатация и надежност във всякаква среда или ситуация.

  • Голям полезен товар
  • Здраво и стабилно шаси
  • Отлично off-road представяне

New-Generation-DAF-XD-hooklift
New-Generation-DAF-XD-flatbed

Платформа & Кран

Идеални за доставка на строителни материали в тесни пространства на строителната площадка, Новото Поколение DAF XD/XF Платформа с кран предлага масимална маневреност и здраво шаси за максимален полезен товар. Създаден да бъде максимално гъвкав, кранът може да бъде монтиран зад кабината, в края на шасито или на друго място , съгласно специфична необходимост.

  • Опционална 10т предна ос
  • Извънредно малък радиус на завиване
  • Здрава 3-копонентна стоманена броня

543585_DAF_Contruction_3-Luik_EN_V5.indd

Свържи & Ползвай

С представянето на серията от Ново Поколение DAF задълбочи още повече сътрудничеството с производителите на надстройки в цяла Европа.Резултатът е един безпроблемен процес, като желаната спецификация е на един клик разстояние. Това не само осигурява лесно напасване между шасито и надстройката, но също така позволява софтуерна интеграция, за да опрости споделянето на данни и комуникацията между дилъра на DAF, производителя на надстройката и Вас като клиент. Цялостно взаимодействие с  надстройката, чрез контролерите на таблото и широк диапазон от инфомративни символи на дигиталния дисплей – всичко това води до опростен процес и гарантирана доставка на Вашия перфектен DAF .

София:

Горни Богров
бул. Ботевградско шосе 420

Работно време

Понеделник – Петък: 09.00 – 17.30

Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

Телефон:

+35928138114

+35928138115

e-mailsales.bulgaria@thgroup.eu

Източна България +359884006399
Югозападна България +359888155220
София, София област +359882751630
София, Северозападна България
 +359888591909