Идеалната база за надграждане

Ниското собствено тегло и високата товароносимост поставят DAF LF на първо място в своя клас, което означава чиста печалба за Вашия бизнес. Благодарение на своето модерно, здраво и леко шаси, DAF LF не прави компромиси със своята здравина и адаптивност за монтаж на различни типове надстройки.

Напълно оптимизирано окачване

DAF LF предлага изключително комфортно изживяване при шофиране. Предното окачване е напълно оптимизирано, за да предлага идеалния баланс между устойчивост и стабилност. Предните оси (от 3,6 до 7,5 тона) са с висока товароносимост с цел предотвратяване на претоварване. Ненадминатата маневреност на DAF LF се дължи на факта, че разполага с най-малкия радиус на завиване в своя сегмент.

Още по-голяма товароносимост

LF вече притежава най-голямата товароносимост в своя клас, благодарение на широка гама от дължини на шасито и колесни бази. При DAF LF колесните бази достигат до 6,90 метра. Това дава възможност за конфигуриране на надстройки с полезна дължина над 9 м, което е уникално в този сегмент. По-големите осеви бази дават възможност за монтиране на резервоари до 1240 литра, това прави новия LF ненадминат в своя клас. Всички тези възможности позволяват на водача да зарежда гориво, там където цените са най-ниски.

Висококачествени оси

Въможността за избор на различни задни мостове и главни предавания правят DAF LF подходящ за всяко приложение. Осите са разработени с цел висока производителност, дълъг експлоатационен живот и максимален комфорт за водача, от най-леките мостове SR 5.10 от 5 тона до 13-тонния заден мост SR1344, приложим при 19-тонния LF. Блокажът на диференциала се предлага като опция при почти всички варианти на оси за максимално сцепление и управление на автомобила, независимо от обстоятелствата.

Изключително удобство за производителите на надстройки

DAF LF включва иновации, които улесняват производителите на надстройки. Това са нови фабрични програми за модули за закрепване на контейнери (BAM),
които позволяват бързо и лесно монтиране на правоъгълни контейнери, подемни устройства отзад, самосвали, кранове и друго оборудване. В допълнение, повечето осеви бази и задни надвеси предлагат допълнителна гъвкавост. Това позволява конфигуриране на шасито при производство, за да е готово за надстройки от всякакъв вид..

Още за DAF LF

София:

Горни Богров
бул. Ботевградско шосе 420

Работно време

Понеделник – Петък: 09.00 – 17.30

Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

Телефон:

+35928138114

+35928138115

e-mailsales.bulgaria@thgroup.eu

Източна България +359884006399
Югозападна България +359888155220
София, София област +359882751630
София, Северозападна България +359888591909